My Health Partner Logo
Xолестерин
Гіпертонія
Діабет
Стенокардія

Гороховий суп

Гороховий супimage
image showing recipe preparationPreparation timeelementЧас приготування15 min
image showing recipe preparationCooking timeelementЧас готувати90 min
image showing recipe preparationPortionselementПорцій для4
image showing recipe preparationFromelementЗвідкиEurope

Інгредієнти:

  • 250 г гороху
  • 2 середні цибулини
  • 1 морква
  • 4 середні картоплини
  • 1 селера
  • 3 лаврових листочки
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч. л. олії
  • сіль, перець

 

Інструкції:

  • Напередодні ввечері замочіть горох у воді
  • Наріжте цибулю
  • Моркву натріть на тертці
  • Наріжте селеру
  • Обсмажте цибулю і моркву на змащеній олією сковороді; додайте селеру
  • Очистіть картоплю і наріжте кубиками; додайте до суміші
  • Промийте горох і додайте його до інших інгредієнтів
  • Додайте 1,5 л води, лавровий лист і подрібнений часник
  • Накрийте кришкою і тушкуйте півтори години, додайте сіль і перець за смаком; потім остудіть і перемішайте
 
Енергія Всього вуглеводів Цукор Загальний жир Насичених жирів Омега 3 Волокна Натрій
177.8 Kcal 5.5 g 7.1 g 3.9 g 0.5 g 0.1 g 6.1 g 90.2 g

 

Поради дієтолога:

Горох високо ціниться завдяки високому вмісту білка та клітковини.