Діабет
Xолестерин
Стенокардія
Гіпертонія
Бальзамічний салат з ягняти
Час приготування10 min
Час готувати40 min
Порцій для4
ЗвідкиУкраїна
На 4 порції візьміть:
650 г корейки без кісток або філе ягняти
250 г помідорів чері
8 невеликих картоплин
листя різного салату (латук, шпинат тощо)
Маринад
125 мл (1/2 чашки) бальзамічного оцту
125 мл (1/2 чашки) свіжовичавленого апельсинового соку 2 столові ложки цукру
2 столові ложки свіжого орегано, подрібнити 2 зубчики часнику
сіль і перець за смаком
- Змішайте інгредієнти для маринаду і маринуйте м'ясo протягом щонайменше 20 хвилин.
- Наріжте картоплю на четвертинки та злегка відваріть.
- Потім обсмажте картоплю і помідори чері. Залиште остигати.
- Потушкуйте м'ясо в маринаді протягом 3-4 хвилин з кожного боку.
- Зніміть м'ясо з вогню і тонко наріжте.
- Випаріть маринад протягом ще 2-3 хвилин на слабкому вогні.
- Розкладіть салат у тарілки. Додайте картоплю, м'ясо та помідори.
- Злегка перемішайте, маринад використовуйте як соус.