Xолестерин
Гіпертонія
Діабет
Стенокардія
Тунець у гарбузовому пюре
Час приготування10 min
Час готувати20 min
Порцій для4
ЗвідкиEurope
Інгредієнти:
- 1 гарбуз
- 1 л мінеральної води
- 1 ст. л. тим’яну
- 200 г сиру рікота
- 300 г консервованого тунця
Інструкції:
- Очистіть гарбуз і наріжте маленькими кубиками
- Покладіть у каструлю і залийте мінеральною водою; закип’ятіть; коли вода випарується, додайте ще, щоб покрити гарбуз; повторюйте, поки не буде отримано пюреподібну суміш
- Зніміть із плити, додайте рікоту та тим’ян
- Додайте зціджений тунець
Енергія | Всього вуглеводів | Цукор | Загальний жир | Насичених жирів | Омега 3 | Волокна | Натрій |
---|---|---|---|---|---|---|---|
240.2 Kcal | 12.2 g | 4.0 g | 15.2 g | 10.2 g | 0.3 g | 2.6 g | 184.5 g |
Поради дієтолога:
При такому способі приготування страви немає необхідності використовувати якісь жири (приміром, олію), до того ж зберігається більша частка вітамінів і мінералів.