My Health Partner Logo
Xолестерин
Гіпертонія
Діабет
Стенокардія

Тунець у гарбузовому пюре

Тунець у гарбузовому пюреimage
image showing recipe preparationPreparation timeelementЧас приготування10 min
image showing recipe preparationCooking timeelementЧас готувати20 min
image showing recipe preparationPortionselementПорцій для4
image showing recipe preparationFromelementЗвідкиEurope

Інгредієнти:

  • 1 гарбуз
  • 1 л мінеральної води
  • 1 ст. л. тим’яну
  • 200 г сиру рікота
  • 300 г консервованого тунця

Інструкції:

  • Очистіть гарбуз і наріжте маленькими кубиками
  • Покладіть у каструлю і залийте мінеральною водою; закип’ятіть; коли вода випарується, додайте ще, щоб покрити гарбуз; повторюйте, поки не буде отримано пюреподібну суміш
  • Зніміть із плити, додайте рікоту та тим’ян
  • Додайте зціджений тунець

 

Енергія Всього вуглеводів Цукор Загальний жир Насичених жирів Омега 3 Волокна Натрій
240.2 Kcal 12.2 g 4.0 g 15.2 g 10.2 g 0.3 g 2.6 g 184.5 g

Поради дієтолога:

При такому способі приготування страви немає необхідності використовувати якісь жири (приміром, олію), до того ж зберігається більша частка вітамінів і мінералів.