Гіпертонія
Діабет
Стенокардія
М'ясні шарики з яловичини
Час приготування15 min
Час готувати15 min
Порцій для4
ЗвідкиAsia
Інгредієнти:
- 400 г яловичого фаршу
- 1 ч. л. цукру
- молотий перець
- 2 ст. л. картопляного або кукурудзяного крохмалю
- 1 ч. л. Розпушувача
Для локшини:
- 1 уп. китайської локшини
- 1 ч. л. соєвого соусу
- 1 ч. л. соусу нуок мам (рибного соусу)
- 2 ч. л. рисового оцту
Інструкції:
- Помістіть усі інгредієнти до блендеру, змішайте до рівномірної консистенції
- Покладіть суміш у поліетиленовий пакет; відріжте один із кутків, щоб вийшов кондитерський мішок
- Приготуйте посуд із невеликою кількістю води на дні
- Стисніть мішок, щоб вичавити трохи м’яса, і сформуйте руками кульку (розміром приблизно із грецький горіх), яку спочатку слід змочити у воді, щоб вона не прилипала до рук
- Закип’ятіть воду з невеликою кількістю солі або яловичого бульйону
- Помістіть у неї тефтелі, і щойно вони спливуть, готуйте ще 5 хв
- Приготуйте локшину
- Додайте соєвий, рибний соус і рисовий оцет
- Додайте тефтелі
Енергія (Kcal) |
Proteins (g) | Всього вуглеводів (g) | Цукор (g) | Загальний жир (g) | Насичених жирів (g) | Омега 3 (g) | Волокна (g) | Натрій (mg) |
273,6 | 27,3 | 14,0 | 1,5 | 11,9 | 4,6 | 0,1 | 0,6 | 278,9 |
Поради дієтолога:
Приготування тефтелей на ароматному бульйоні дозволяє зробити страву нежирною. Для ще кращого смаку приготуйте домашній бульйон із невеликою кількістю солі, спецій і зеленню.