My Health Partner Logo
Діабет
Xолестерин

Овочевий суп з томатом

Овочевий суп з томатомimage
image showing recipe preparationPreparation timeelementЧас приготування30 min
image showing recipe preparationCooking timeelementЧас готувати30 min
image showing recipe preparationPortionselementПорцій для6
image showing recipe preparationFromelementЗвідкиУкраїна

🧾

125 г нарізаних грибів

6 пучків зеленої цибулі, покришити

1 ріпчасту цибулю, покришити

1 стебло селери, дрібно нарізати

1 червоний болгарський перець, покришити

800 г консервованих очищених томатів

250 мл (1 склянка) курячого бульйону

1 зубчик часнику, нарізати

2 столові ложки борошна

1/2 столової ложки оливкової олії

1 лавровий лист

4 столові ложки свіжої петрушки, подрібнити

1 столова ложка свіжого базиліка, подрібнити

1 чайна ложка свіжого чебрецю, подрібнити

1 чайна ложка свіжого розмарину, подрібнити сіль і свіжомелений перець за смаком

 

Процес приготування

  1. На великій пательні протягом 5 хвилин обсмажте в олії гриби, зелену цибулю, ріпчасту цибулю, селеру, червоний (солодкий) перець і часник.
  2. Помішуючи, додайте борошно і смажте протягом 1 хвилини.
  3. Додайте помідори цілком, розчавивши їх ложкою.
  4. Потім додайте курячий бульйон і лавровий лист.
  5. Доведіть до кипіння і залиште "томитися" на повільному вогні протягом 20 хвилин.
  6. Помішуючи, додайте петрушку, базилік, чебрець і розмарин. Приправте сіллю та перцем.

 

Подавати з хлібом грубого помелу.