Діабет
Xолестерин
Овочевий суп з томатом
Час приготування30 min
Час готувати30 min
Порцій для6
ЗвідкиУкраїна
🧾
125 г нарізаних грибів
6 пучків зеленої цибулі, покришити
1 ріпчасту цибулю, покришити
1 стебло селери, дрібно нарізати
1 червоний болгарський перець, покришити
800 г консервованих очищених томатів
250 мл (1 склянка) курячого бульйону
1 зубчик часнику, нарізати
2 столові ложки борошна
1/2 столової ложки оливкової олії
1 лавровий лист
4 столові ложки свіжої петрушки, подрібнити
1 столова ложка свіжого базиліка, подрібнити
1 чайна ложка свіжого чебрецю, подрібнити
1 чайна ложка свіжого розмарину, подрібнити сіль і свіжомелений перець за смаком
Процес приготування
- На великій пательні протягом 5 хвилин обсмажте в олії гриби, зелену цибулю, ріпчасту цибулю, селеру, червоний (солодкий) перець і часник.
- Помішуючи, додайте борошно і смажте протягом 1 хвилини.
- Додайте помідори цілком, розчавивши їх ложкою.
- Потім додайте курячий бульйон і лавровий лист.
- Доведіть до кипіння і залиште "томитися" на повільному вогні протягом 20 хвилин.
- Помішуючи, додайте петрушку, базилік, чебрець і розмарин. Приправте сіллю та перцем.
Подавати з хлібом грубого помелу.