My Health Partner Logo
Гіпертонія
Діабет
Стенокардія

Пау ді Кейжу (Рão de queijo): бразильські сирні булочки

Пау ді Кейжу (Рão de queijo): бразильські сирні булочкиimage
image showing recipe preparationPreparation timeelementЧас приготування40 min
image showing recipe preparationCooking timeelementЧас готувати40 min
image showing recipe preparationPortionselementПорцій для4
image showing recipe preparationFromelementЗвідкиLatin America

Інгредієнти:

  • 200 г борошна тапіоки
  • 150 мл молока
  • 80 мл води
  • 1 ст. л. олії
  • 50 г тертого сиру пармезан
  • 40 г тертого сиру моцарела
  • 2 великих яйця
  • сіль

Інструкції:

  • Розігрійте духовку до 200 °C із решіткою посередині
  • Змішайте у каструлі молоко, воду, олію і сіль, доведіть до кипіння на помірному вогні
  • Насипте борошно тапіоки у велику миску; щойно суміш закипить, вилийте її до борошна; збивайте, поки текстура не стане білою і липкою
  • Додайте яйця, потім сир і збивайте до повного змішування; тісто має бути липким
  • Сформуйте руками, попередньо змоченими холодною водою, маленькі кульки розміром із м'яч для гольфу
  • Викладіть кульки на деко, застелене пергаментним папером
  • Випікайте 20 хв або до золотистого кольору і набуття об’єму
  • Подавайте страву гарячою

 

Енергія Всього вуглеводів Цукор Загальний жир Насичених жирів Омега 3 Волокна Натрій
349.1 Kcal 46.0 g 3.7 g 12.6 g 5.4 g 0.1 g 0.5 g 265 g

Поради дієтолога:

Аби зробити булочки поживнішими, можна додати у них насіння льону, що містить поліненасичені жирні кислоти омега-3, корисні для роботи серцево-судинної системи.    Чим замінити тапіоку? Рисова мука, крохмалі (кукурудзяний, картопляний) - можна подивитись в інтернеті та порадитися з Вашим лікарем, чи підходить така заміна саме Вам.