Xолестерин
Гіпертонія
Стенокардія
Морква по-мароканські
Час приготування15 min
Час готувати25 min
Порцій для4
ЗвідкиAfrica
Інгредієнти:
- 500 г моркви
- 50 г родзинок
- 1 ч. л. акацієвого меду
- 1 зубчик часнику
- 2 ст. л. ложки оцту
- 2 ст. л. олії
- 1 ч. л. порошку імбиру
- 1 щіпка шафрану
- 1 ч. л. кориці
- ½ ч. л. насіння кмину
- сіль
Інструкції:
- Очистіть моркву, розріжте навпіл уздовж, а потім на тонкі скибочки
- Підсмажте у сковороді на оливковій олії
- Додайте пресований часник, оцет та імбир
- Додайте 40 мл води, сіль; накрийте кришкою і готуйте 10 хв
- Додайте акацієвий мед і корицю, готуйте ще 5 хв
- Додайте родзинки та шафран, готуйте ще 10 хв
- Посипте кмином, подавайте страву теплою
Енергія | Всього вуглеводів | Цукор | Загальний жир | Насичених жирів | Омега 3 | Волокна | Натрій |
---|---|---|---|---|---|---|---|
145.9 Kcal | 1.7 g | 15.6 g | 5.7 g | 0.7 g | 0.1 g | 5.2 g | 106.1 g |
Поради дієтолога:
В основі цієї страви покладене використання спецій для максимального смаку та обмеження вживання солі.