My Health Partner Logo
Xолестерин
Гіпертонія
Стенокардія

Морква по-мароканські

Морква по-мароканськіimage
image showing recipe preparationPreparation timeelementЧас приготування15 min
image showing recipe preparationCooking timeelementЧас готувати25 min
image showing recipe preparationPortionselementПорцій для4
image showing recipe preparationFromelementЗвідкиAfrica

Інгредієнти:

  • 500 г моркви
  • 50 г родзинок
  • 1 ч. л. акацієвого меду
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст. л. ложки оцту
  • 2 ст. л. олії
  • 1 ч. л. порошку імбиру
  • 1 щіпка шафрану
  • 1 ч. л. кориці
  • ½ ч. л. насіння кмину
  • сіль

Інструкції:

  • Очистіть моркву, розріжте навпіл уздовж, а потім на тонкі скибочки
  • Підсмажте у сковороді на оливковій олії
  • Додайте пресований часник, оцет та імбир
  • Додайте 40 мл води, сіль; накрийте кришкою і готуйте 10 хв
  • Додайте акацієвий мед і корицю, готуйте ще 5 хв
  • Додайте родзинки та шафран, готуйте ще 10 хв
  • Посипте кмином, подавайте страву теплою

 

Енергія Всього вуглеводів Цукор Загальний жир Насичених жирів Омега 3 Волокна Натрій
145.9 Kcal 1.7 g 15.6 g 5.7 g 0.7 g 0.1 g 5.2 g 106.1 g

Поради дієтолога:

В основі цієї страви покладене використання спецій для максимального смаку та обмеження вживання солі.