My Health Partner Logo
Гіпертонія
Діабет
Стенокардія

Ліванські фалафелі швидкоруч

Ліванські фалафелі швидкоручimage
image showing recipe preparationPreparation timeelementЧас приготування20 min
image showing recipe preparationCooking timeelementЧас готувати20 min
image showing recipe preparationPortionselementПорцій для4
image showing recipe preparationFromelementЗвідкиБлизький Схід

Інгредієнти:

  • 400 г нуту
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 2 столові ложки борошна
  • ½ пучка  петрушки
  • 1 чайна ложка порошку кмину
  • 4 столові ложки олії для смаження
  • сіль, перець

Процес приготування:

  • Відваріть нут та злийте зайву рідину, покладіть його в блендер і додайте яйце.
  • Додайте крупно нарізану цибулю, часник, петрушку та порошок кмину.
  • Посоліть та поперчіть. Перемішайте.
  • Якщо виходить занадто липким, додайте борошна.
  • Сформуйте кульки розміром з волоський горіх. Приплюсніть їх.
  • На змащеній олією антипригарній сковороді підрум'янюємо фалафелі приблизно по 5 хвилин на повільному вогні з кожного боку.
  • Подавати гарячими або холодними.
KКАЛ Вуглеводи загальн. Цукор Жири Загальн. Насичені жири OmeГa 3 Волокна Натрій
294.7  11.5  2.4  14.5  1.9  0.1  7.1  318 

 

Порада дієтолога:

Ці фалафелі готуються на антипригарній сковороді, що зменшує використання жиру. Смакуйте їх з йогуртовим соусом та салатом із сирих овочів для збалансованого харчування.