Гіпертонія
Стенокардія
Еспума де маракуя (Espuma de maracuja): мус із маракуї
Час приготування20 min
Час готувати5 min
Порцій для4
ЗвідкиLatin America
Інгредієнти:
• 4 маракуї
• 6 яєчних білків
• 30 г меду
• 30 г ядер волоських горіхів
• 2 листки желатину
• 6 яєчних білків
• 30 г меду
• 30 г ядер волоських горіхів
• 2 листки желатину
Інструкції:
• Замочіть листки желатину в мисці з холодною водою, щоб вони розм’якли
• Збийте яєчні білки
• Змішайте м’якоть маракуї з медом
• Остудіть суміш у ємності
• Додайте желатин, розтопіть його і дайте охолонути
• Акуратно перемішайте яєчні білки лопаткою
• Розлийте суміш по окремих формочках (верінах)
• Залиште в холодильнику принаймні на 2 год
• Посипте зверху подрібненими горіхами
• Насолоджуйтесь!
• Збийте яєчні білки
• Змішайте м’якоть маракуї з медом
• Остудіть суміш у ємності
• Додайте желатин, розтопіть його і дайте охолонути
• Акуратно перемішайте яєчні білки лопаткою
• Розлийте суміш по окремих формочках (верінах)
• Залиште в холодильнику принаймні на 2 год
• Посипте зверху подрібненими горіхами
• Насолоджуйтесь!
Енергія | Всього вуглеводів | Цукор | Загальний жир | Насичених жирів | Омега 3 | Волокна | Натрій |
---|---|---|---|---|---|---|---|
125.8 Kcal | 9.3 g | 8.6 g | 5.1 g | 0.5 g | 0.6 g | 2.8 g | 89.0 g |
Поради дієтолога:
Яєчні білки роблять десерт більш легким. У десерті мед замінює цукор. Завдяки цьому він має низький глікемічний індекс, що є перевагою для хворих на цукровий діабет.