My Health Partner Logo
Гіпертонія
Стенокардія

Еспума де маракуя (Espuma de maracuja): мус із маракуї

Еспума де маракуя (Espuma de maracuja): мус із маракуїimage
image showing recipe preparationPreparation timeelementЧас приготування20 min
image showing recipe preparationCooking timeelementЧас готувати5 min
image showing recipe preparationPortionselementПорцій для4
image showing recipe preparationFromelementЗвідкиLatin America

Інгредієнти:

•    4 маракуї
•    6 яєчних білків
•    30 г меду
•    30 г ядер волоських горіхів
•    2 листки желатину

Інструкції:

•    Замочіть листки желатину в мисці з холодною водою, щоб вони розм’якли
•    Збийте яєчні білки
•    Змішайте м’якоть маракуї з медом
•    Остудіть суміш у ємності
•    Додайте желатин, розтопіть його і дайте охолонути
•    Акуратно перемішайте яєчні білки лопаткою
•    Розлийте суміш по окремих формочках (верінах)
•    Залиште в холодильнику принаймні на 2 год
•    Посипте зверху подрібненими горіхами
•    Насолоджуйтесь!
 
Енергія Всього вуглеводів Цукор Загальний жир Насичених жирів Омега 3 Волокна Натрій
125.8 Kcal 9.3 g 8.6 g 5.1 g 0.5 g 0.6 g 2.8 g 89.0 g

Поради дієтолога:

Яєчні білки роблять десерт більш легким. У десерті мед замінює цукор. Завдяки цьому він має низький глікемічний індекс, що є перевагою для хворих на цукровий діабет.