My Health Partner Logo
Гіпертонія
Діабет
Стенокардія

Вівсяне печиво з журавлиною

Вівсяне печиво з журавлиноюimage
image showing recipe preparationPreparation timeelementЧас приготування15 min
image showing recipe preparationCooking timeelementЧас готувати10 min
image showing recipe preparationPortionselementПорцій для4
image showing recipe preparationFromelementЗвідкиNorth America

Інгредієнти:

  • 20 г вершкового масла кімнатної температури
  • 20 г тростинного цукру
  • 1 свіже яйце
  • 80 г борошна
  • щіпка солі
  • 1 ч. л. дріжджів
  • 40 г вівсяних пластівців
  • 60 г сушеної журавлини

Інструкції:

  • Розігрійте духовку до 190 °C
  • У мисці збийте тростинний цукор і масло кімнатної температури
  • Додайте яйце, потім борошно, дріжджі й сіль і, нарешті, вівсянку з сушеною журавлиною
  • Сформуйте за допомогою столової ложки невеликі кульки і покладіть їх на деко, застелене папером для випічки
  • Випікайте печиво близько 10 хв
 

Енергія (KCAL)

PROTEIN (G)

Всього вуглеводів (G)

Цукор (G)

Волокна (G) Загальний жир (G) Насичених жирів (G) Натрій (MG)
200.4 6.5 27.0 6.1 3 6.7 3.4 87.9

Поради дієтолога:

Журавлину можна їсти свіжою, але зазвичай з неї роблять сік або сушать.