Гіпертонія
Діабет
Стенокардія
Вівсяне печиво з журавлиною
Час приготування15 min
Час готувати10 min
Порцій для4
ЗвідкиNorth America
Інгредієнти:
- 20 г вершкового масла кімнатної температури
- 20 г тростинного цукру
- 1 свіже яйце
- 80 г борошна
- щіпка солі
- 1 ч. л. дріжджів
- 40 г вівсяних пластівців
- 60 г сушеної журавлини
Інструкції:
- Розігрійте духовку до 190 °C
- У мисці збийте тростинний цукор і масло кімнатної температури
- Додайте яйце, потім борошно, дріжджі й сіль і, нарешті, вівсянку з сушеною журавлиною
- Сформуйте за допомогою столової ложки невеликі кульки і покладіть їх на деко, застелене папером для випічки
- Випікайте печиво близько 10 хв
Енергія (KCAL) |
PROTEIN (G) |
Всього вуглеводів (G) |
Цукор (G) |
Волокна (G) | Загальний жир (G) | Насичених жирів (G) | Натрій (MG) |
200.4 | 6.5 | 27.0 | 6.1 | 3 | 6.7 | 3.4 | 87.9 |
Поради дієтолога:
Журавлину можна їсти свіжою, але зазвичай з неї роблять сік або сушать.