Xолестерин
Гіпертонія
Коулслау, вершковий соус з пюре з горіхів кешью
Час приготування20 min
Час готувати0 min
Порцій для4
ЗвідкиUSA
Інгредієнти:
- 300 г капусти (зеленої, червоної або суміші)
- 1 морква
- 1 червоне яблуко
- 1 червона цибулина
- 80 г пюре з горіхів кеш’ю
- 30 г гірчиці
- 2 ст. л. яблучного оцту
- 1 щіпка солі
- щіпка перцю
Інструкції:
- Дрібно наріжте капусту, яблуко та цибулю
- Натріть моркву на тертці
- Збийте в невеликій мисці кеш’ю, гірчицю, оцет, сіль і перець
- Вилийте соус в овочі та перемішуйте протягом тривалого часу, щоб капуста розм’якла, а соус рівномірно розподілився
Енергія |
Всього вуглеводів |
Цукор |
Загальний жир |
Насичених жирів |
Омега 3 |
Волокна |
Натрій |
196.5 Kcal |
16.1 g |
10.4 g |
11.2 g |
2.3 g |
0.1 g |
4.1 g |
277.1 g |
Поради дієтолога:
Капустяний салат із соусом чудово смакує з багатьма іншими стравами. Найліпше поєднання зі свіжими овочами.