My Health Partner Logo
Xолестерин
Гіпертонія

Коулслау, вершковий соус з пюре з горіхів кешью

Коулслау, вершковий соус з пюре з горіхів кешьюimage
image showing recipe preparationPreparation timeelementЧас приготування20 min
image showing recipe preparationCooking timeelementЧас готувати0 min
image showing recipe preparationPortionselementПорцій для4
image showing recipe preparationFromelementЗвідкиUSA

Інгредієнти:

  • 300 г капусти (зеленої, червоної або суміші)
  • 1 морква
  • 1 червоне яблуко
  • 1 червона цибулина
  • 80 г пюре з горіхів кеш’ю
  • 30 г гірчиці
  • 2 ст. л. яблучного оцту
  • 1 щіпка солі
  • щіпка перцю

Інструкції:

  • Дрібно наріжте капусту, яблуко та цибулю
  • Натріть моркву на тертці
  • Збийте в невеликій мисці кеш’ю, гірчицю, оцет, сіль і перець
  • Вилийте соус в овочі та перемішуйте протягом тривалого часу, щоб капуста розм’якла, а соус рівномірно розподілився

 

Енергія

Всього вуглеводів

Цукор

Загальний жир

Насичених жирів

Омега 3

Волокна

Натрій

196.5 Kcal

16.1 g

10.4 g

11.2 g

2.3 g

0.1 g

4.1 g

277.1 g

 

Поради дієтолога:

Капустяний салат із соусом чудово смакує з багатьма іншими стравами. Найліпше поєднання зі свіжими овочами.