Xолестерин
Діабет
Гіпертонія
Стенокардія
Тушкована капуста з чорносливом і кмином
Час приготування10 min
Час готувати40 min
Порцій для2
ЗвідкиУкраїна
ІНГРЕДІЄНТИ
500 г капусти наріжте, обсмажте на 25 г вершкового масла + 2 ст. л. соняшникової олії кілька хвилин, помішуючи. Посоліть і поперчіть до смаку.
10 штук чорлосливу помийте, висушіть паперовим рушником і наріжте смужками.
Додайте чорнослив до капусти.
Візьміть 100 мл води та розведіть у них 1 ст. л. томатної пасти, вилийте в капусту.
Додайте сік половини лимона, а також дрібку кмину та сіль із перцем до смаку, перемішайте.
Готуйте приблизно 10-15 хвилин, зважаючи на те, яку ви хочете структуру - більш м'яку або більш хрустку.
30 г волоських горіхів подрібнених та трохи підсмажених попередньо додайте за 3 хвилини до кінця приготування.