My Health Partner Logo
Xолестерин
Діабет
Гіпертонія
Стенокардія

Тушкована капуста з чорносливом і кмином

Тушкована капуста з чорносливом і кминомimage
image showing recipe preparationPreparation timeelementЧас приготування10 min
image showing recipe preparationCooking timeelementЧас готувати40 min
image showing recipe preparationPortionselementПорцій для2
image showing recipe preparationFromelementЗвідкиУкраїна

ІНГРЕДІЄНТИ

500 г капусти наріжте, обсмажте на 25 г вершкового масла + 2 ст. л. соняшникової олії кілька хвилин, помішуючи. Посоліть і поперчіть до смаку.
10 штук чорлосливу помийте, висушіть паперовим рушником і наріжте смужками.
Додайте чорнослив до капусти.
Візьміть 100 мл води та розведіть у них 1 ст. л. томатної пасти, вилийте в капусту.

Додайте сік половини лимона, а також дрібку кмину та сіль із перцем до смаку, перемішайте.

Готуйте приблизно 10-15 хвилин, зважаючи на те, яку ви хочете структуру - більш м'яку або більш хрустку.

30 г волоських горіхів подрібнених та трохи підсмажених попередньо додайте за 3 хвилини до кінця приготування.