My Health Partner Logo
Діабет
Xолестерин
Стенокардія
Гіпертонія

Бальзамічний салат з ягняти

Бальзамічний салат з ягнятиimage
image showing recipe preparationPreparation timeelementЧас приготування10 min
image showing recipe preparationCooking timeelementЧас готувати40 min
image showing recipe preparationPortionselementПорцій для4
image showing recipe preparationFromelementЗвідкиУкраїна

На 4 порції візьміть:

650 г корейки без кісток або філе ягняти

250 г помідорів чері

8 невеликих картоплин

листя різного салату (латук, шпинат тощо)

Маринад

125 мл (1/2 чашки) бальзамічного оцту

125 мл (1/2 чашки) свіжовичавленого апельсинового соку 2 столові ложки цукру

2 столові ложки свіжого орегано, подрібнити 2 зубчики часнику

сіль і перець за смаком

 

  1. Змішайте інгредієнти для маринаду і маринуйте м'ясo протягом щонайменше 20 хвилин.
  2. Наріжте картоплю на четвертинки та злегка відваріть.
  3. Потім обсмажте картоплю і помідори чері. Залиште остигати.
  4. Потушкуйте м'ясо в маринаді протягом 3-4 хвилин з кожного боку.
  5. Зніміть м'ясо з вогню і тонко наріжте.
  6. Випаріть маринад протягом ще 2-3 хвилин на слабкому вогні.
  7. Розкладіть салат у тарілки. Додайте картоплю, м'ясо та помідори. 
  8. Злегка перемішайте, маринад використовуйте як соус.